Логин: Пароль: Регистрация |

EYLENCE:

Reklam yeri

WWW.BUTAGALLERY.COM

Teqvim

«    Апрель 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Umumi:

Səni Sevirəm!

Sevirəm Səni!!!Həyatı sevirəm Səninlə bir damla gözyaşını sevirəm gözlərində xoşbəxtliyi sevirəm.Sənə bağlandı həyatım.Hər an yadımdasan Sənin üçün darıxıram hər an,hər vaxt... Ağ bir gələcək qurdum hər vaxt səninlə. Var bu ürəyim hər vaxt səninlə atacaq, ürəyimdə ağ dünya qurdum içimdə yalnız ikimiz üçün.Bu həyatda Sənsiz yaşaya bilmərəm heç bir zaman mən. Xoşbəxtliksən içimdə yaşadaram Səni,sevginisə ürəyimdə dinləyirəm,həyatsan gözlərimdə izləyirəm Səni,parçalasanda ürəyimi yenə də Sevirəm Səni!!!

Aglayan tort
  • xafiza |
  • Раздел: Kulinariya |
  • Опубликовано: 9 апреля, 12:04
Tərkibi:

3 yumurta
1,5 st. şəkər tozu
1 st. süd
1 st. bitki yağı
2 x.q. kərə yağı
3 x.q. kakao
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
2 st. un
sirop:

2 st. süd

üzərinə:

1 paket krem-şanti tozu


1 st. süd
şokolad sousu

Yumurta ilə şəkər tozunu mikserlə 4-5 dəqiqə çalın. Sonra ardıcıl olaraq qarışdıra-qarışdıra kərə yağı, bitki yağını, kakao və südü əlavə edin. Vanil, qabartma tozu və unu sonda əlavə edib bir az da qarışdırın, yağlanmış, yaxud perqament döşənmiş siniyə tökün.
180 dərəcə qızdırılmış sobada bişirin. Bişib-bişmədiyini kibrit və ya diş çöpü ilə yoxlayın. Bişdikdən sonra soyudun. Üzərinə süd tökün ki, canına çəksin.
Krem-şanti tozunu südlə çalın. Biskvit südü canına hopdurandan sonra krem-şantini üzərinə çəkin. Şokolad sousu ilə bəzəyin.

Добавление комментария

Ваше Имя:    Ваш E-Mail:  


Код:
Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код


Введите код: 

Teq:


SORĞU:
Axdardığınız məlumatları saytımızda tapa bilirsiniz? [?]

Yox
Qismən