Логин: Пароль: Регистрация |

EYLENCE:

Reklam yeri

WWW.BUTAGALLERY.COM

Teqvim

«    Апрель 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Umumi:

Səni Sevirəm!

Sevirəm Səni!!!Həyatı sevirəm Səninlə bir damla gözyaşını sevirəm gözlərində xoşbəxtliyi sevirəm.Sənə bağlandı həyatım.Hər an yadımdasan Sənin üçün darıxıram hər an,hər vaxt... Ağ bir gələcək qurdum hər vaxt səninlə. Var bu ürəyim hər vaxt səninlə atacaq, ürəyimdə ağ dünya qurdum içimdə yalnız ikimiz üçün.Bu həyatda Sənsiz yaşaya bilmərəm heç bir zaman mən. Xoşbəxtliksən içimdə yaşadaram Səni,sevginisə ürəyimdə dinləyirəm,həyatsan gözlərimdə izləyirəm Səni,parçalasanda ürəyimi yenə də Sevirəm Səni!!!

TURK PAXLAVASININ EVDE HAZIRLANMASI.
TURK PAXLAVASININ EVDE HAZIRLANMASI.


Ərzaq:

Xəmir üçün:

Süd - 1 st
Yumurta - 2 ədəd
Yağ - 150 qr
Maya - 20 qr
Un - apardığı qədər
Qarğıdalı nişastası

İçi üçün:

Qoz - 300 qr
Yağ - 600 qr

Şərbət üçün:

Şəkər tozu - 0.5 kq
Su -1 st

Hazırlanması:

Süd,yumurta,yağ,maya və unu qatıb,xəmiri hazırlayın,acımağa qoyun. Hazır olduqdan sonra kündələri (qozdan bir az böyük) hazırlayın. 7 kündə götürüb,onları balaca açın,aralarına çoxlu nişasta səpib,üst-üstə qoyun. Oxlov vasitəsilə üst-üstə yığdığınız yuxaları açın.Tavanı yağlayıb,açdığınız yuxaları,bir-bir tavaya düzüb,aralarını yağlayın. Sonra üzərinə çəkilmiş qoz töküb,yenə 7 kündəni eyni qaydada açıb,üzərinə düzün. Kvadrat şəklində doğrayıb,sobaya qoyun. Bişənə yaxın üzərinə hazırladığınız şərbəti əlavə edib,8 dəq sobada saxlayıb götürün.
TURK PAXLAVASININ EVDE HAZIRLANMASI.

TURK PAXLAVASININ EVDE HAZIRLANMASI.

TURK PAXLAVASININ EVDE HAZIRLANMASI.

  #1  ayten | 8 июля 2012 14:31 | Цитировать      

Гости
men bilmek isteyirem bunun ustune tokulen yasil edvanin adi nedir
  #2  kama_boginya | 10 июля 2012 23:36 | Цитировать      

Журналисты
SALAM AYTEN XANIM,ESLINDE BU PAXLAVANIN USTUNE DE ICINE DE CEKILMI PUSTE ELAVE OLUNMALDR.USTUNDE GORDUYUNUZ DE ELE PUSTE QIRINTILARIDIR.
  #3  Gerewsteri | 13 декабря 2012 03:10 | Цитировать      

Посетители
Вообще-то моя хорошая тема
  #4  ayan | 14 января 2013 20:06 | Цитировать      

Гости
salam men bu paxlavani nece pisirdiyini bilirem

ayan,
love [hide][/hide]
  #5  sevda | 29 января 2013 20:08 | Цитировать      

Гости
salam qargidali nisastasi ne idi

Добавление комментария

Ваше Имя:    Ваш E-Mail:  


Код:
Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код


Введите код: 

Teq:


SORĞU:
Axdardığınız məlumatları saytımızda tapa bilirsiniz? [?]

Yox
Qismən