Логин: Пароль: Регистрация |

EYLENCE:

Reklam yeri

WWW.BUTAGALLERY.COM

Teqvim

«    Апрель 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Umumi:

Səni Sevirəm!

Sevirəm Səni!!!Həyatı sevirəm Səninlə bir damla gözyaşını sevirəm gözlərində xoşbəxtliyi sevirəm.Sənə bağlandı həyatım.Hər an yadımdasan Sənin üçün darıxıram hər an,hər vaxt... Ağ bir gələcək qurdum hər vaxt səninlə. Var bu ürəyim hər vaxt səninlə atacaq, ürəyimdə ağ dünya qurdum içimdə yalnız ikimiz üçün.Bu həyatda Sənsiz yaşaya bilmərəm heç bir zaman mən. Xoşbəxtliksən içimdə yaşadaram Səni,sevginisə ürəyimdə dinləyirəm,həyatsan gözlərimdə izləyirəm Səni,parçalasanda ürəyimi yenə də Sevirəm Səni!!!

BALIQ BUQLAMASI...
BALIQ BUQLAMASI...
Balıq Buğlaması
Azərbaycanda balıq buğlamasının bir çox növü var. Onlardan biri burada gördüyünüz bölgə (beluqa) balığından hazırlanan buğlamadır. Bölgə balığınız yoxdursa, onu bişdiyində dağılmayacaq hər hansı bir balıq növüylə əvəz edə bilərsiniz.
4 pay üçün
1 kilo bölgə balığı (beluqa) - tikələrə bölünmüş
2 ədəd pomidor - qabığını soyub, doğrayın (2 stəkan alınmalıdır)
1 ədəd yaşıl bibər - doğrayın (1 stəkan alınmalıdır)
1 ədəd kərəviz sapı - doğrayın (yarım stəkan alınmalıdır)
yarım stəkan doğranmış cəfəri
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 ədəd kiçik limon - 4 dilimə kəsilmiş
4 xörək qaşığı kərə yağı
duz, istiot
Qazan və ya dərin tavanın dibinə balıqları düzün. Duz-istiot səpin. Qalan ərzaqları bu qaydada balığın üstündən lay-lay düzün - pomidor, bibər, kərəviz, cəfəri, dəfnə, limon, kərə yağı. Qazanın qapağını örtün və buğlamanı vam oddan təxminən 30 dəqiqə ərzində, və yaxud balıq bişənədək bişirin. Çörəklə süfrəyə verin. Nuş Olsun!

Добавление комментария

Ваше Имя:    Ваш E-Mail:  


Код:
Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код


Введите код: 

Teq:


SORĞU:
Axdardığınız məlumatları saytımızda tapa bilirsiniz? [?]

Yox
Qismən